sâmbătă, 19 octombrie 2013




Să creștem copii sănătoși și creativi!

Asociația Tottoro vă invită la o serie de activități care se vor desfășura în următoarele luni.
În cadrul acestor ateliere în care activitățile sunt atractive și deosebite vom viza dezvoltarea personală a copiilor.
I.Atelierul de dezvoltare psiho-motrică
În cadrul acestui atelier vom dezvolta motricitatea fină și coordonarea mână-ochi prin decupare-lipire-cusut-înșiruire-joacă cu diferite texture și culori.
Vom realiza exerciții pentru dezvoltarea aparatului fono-articulator (musculatura feței și a organelor implicate în pronunție), a auzului fonematic și a ritmului.
Implicit, prin toate activitățile propuse, vom urmări dezvoltarea atenției, concentrării, răbdării și a atenției în ascultare.
Atelierul este dedicat coppilor cu tulburare de limbaj sau cu întârziere în dezvoltarea motricității.
Atelierul are o durata de 1h si se va derula în fiecare duminică la ora 11.
Atelierul va fi susținut de Laura Militaru – psihopedagog și logoped. 


II. În data de 20 octombrie 2013, copiii de 9-11 ani sunt invitați să participe la un atelier de pielărit, susținut de invitatul de onoare Vasilache Romeo, creator de obiecte din piele.

În cadrul acestui atelier copiii vor vedea cum se perforează pielea, cum se coase, cum se face șnurul de cusut, tiparul, vor învăța câte ceva despre ce piele se folosește la marochinărie și multe altele, având ocazia să experimenteze o parte dintre aceste etape și să plece acasă cu un obiect realizat de ei inșiși.


III. Pe data de 27 octombrie 2013 vă invităm la o seară când vom pregăti dulciuri înspăimântătoare pentru Halloween: degete de vrăjitoare, biscuiți ornați etc. Vom realiza marionete cu care copiii vor face teatrul de umbre și alte decorațiuni cu această temă.

Atelierul este susținut de Vasilache Ana și voluntarii Tottoro și are o durată de 1 1/2h.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu